Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kdo jo pozna ?

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Voda na šesti sliki mi delujejo listi kot od divje trte (tako jaz vidim), na desni strani te slike pa vidim vmes tudi liste vrtnice in sem bila prepričana, da je t o tak grmiček, ki ima povešave veje in je pomešal se med mrtnice. Se opravičujem
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Cinija ni se treba opravičevat. vmes na posnetku je res še kaj drugega kot samo Banksiae vrtnica. opozorila sem te zaradi tega, da spoznaš to izredno lepo vrtnico. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Zato sem se opravičila, ker sem ugotovila, če bi napisano prebrala manj površno, bi prebrala, ko pišeš o trnih...... Kaj misliš, bi se dalo tako vrtnico krotiti, glede prostora mislim. Hvala za odgovor in te lepo pozdravljam_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
voda

če se tako vrtnico kroti verjetno nastane spaček. mislim, da si tega ne želimo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

evo moj grm, dolgo je trajalo, nič še ni cvetel, ampak samo ozelenel

http://www.mojalbum.com/simicitane/grmi/foto/23097263
voda

simicitane, to je res grm a ne vemo o katerem govoriš. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bo pa potrebno fotografirati še kak detajl, recimo list, poganjek, vejico,....takole od daleč se prav nič ne vidi.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Govorili smo o dilemi, ali gre za kalino ali črni trn in čakali na sliko cvetočega. Zdaj sem pa res zmedena, tale ni podoben ne enemu ne drugemu._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Če ima plodove, je enkrat moralo cveteti.
Je mogoče kaj od tega - črno kosteničje?

http://www.gore-ljudje.net/novosti/72733/
simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

Pojma nimam, mogočeSmile, bomo počakali še cvet... Ko bo hrib, kjer se nahaja suh, bom slikala še posamezni list, vejico od blizu.
Odgovori