Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tunel iz netkanega PP tekstila
-
- Site Admin
Tunel iz netkanega PP tekstila
(Prenos iz arhiva)
Jaz sem že imela, pa se ni obneslo. Vse skupaj nekako nerodno. Mogoče pripravno samo za zdaj kot branik pred jutranjo slano. Večje paradižnike mi je med dežjem nekako skupaj mečkalo, rastline so bile še dlje mokre, bolezni več. Ob vročem soncu se je notri kuhalo, sem potem raje odstranila. No, jaz ne bi..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Po guglanju bi rekel, da ne gre za kopreno, čeprav po teži ustreza kopreni
http://www.maar.si/netkani_tekstil-paprika_paradiznik.htm
http://www.maar.si/netkani_tekstil-paprika_paradiznik.htm
Oldi, zakaj pa ne bi kupil en kos za probo in poročal, kako se je obneslo?
Proti vetru je gotovo dobra zaščita, morda celo proti slani, kako je pa z zadrževanjem vlage okrog sadik se je treba šele prepričati. Na pamet bi rekla, da enako, kot pri kopreni, a je toliko novosti, ki jim ne moremo slediti, da so mogoče pogruntali kaj primernejšega.
Proti vetru je gotovo dobra zaščita, morda celo proti slani, kako je pa z zadrževanjem vlage okrog sadik se je treba šele prepričati. Na pamet bi rekla, da enako, kot pri kopreni, a je toliko novosti, ki jim ne moremo slediti, da so mogoče pogruntali kaj primernejšega.
Oprosti muha, sploh ni bilo tako mišljeno. Neumni pametuje je bilo mišljeno, da če sam raziskuješ in pametuješ, naumiš bedarijo, ker nimaš dovolj osnov, temeljnega znanja.
Zato vedno raje vprašam poznavalce kot si ti in če pri tem morda komu pomagam in na forumu objavim novost, toliko bolje.
Niti najmanj ni bilo mišljeno tako, kot si ti verjetno mislila.
Zato vedno raje vprašam poznavalce kot si ti in če pri tem morda komu pomagam in na forumu objavim novost, toliko bolje.
Niti najmanj ni bilo mišljeno tako, kot si ti verjetno mislila.