Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moji sejančki

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, bravo, Arena! Kdo je ta frajer, ki je potreboval štiri leta, si žlahtnila ali je naključno oprašen?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Shocked Očitno je rabil novo okolje in se je šparal.Krasen in kakšna barva._________________LP
E.
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

To je rezultat mojega prvega sejanja. Šipke sem pobrala od mojih in od Dolijinih vrtnic in jih posejala v velik lonec. In sedaj čakam na cvetove.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasno, Arena in kot vidim vse zelo zdrave.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasno Arena. To pa je sejanec rugoze se vidi. Poročaj nam prosim o vsaki novi, ki bo zacvetela. Nisi napisala, če si kaj žlahtnila lani in če imaš kaj novih sejancev letos - ali od lani?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Nisem žlahtnila. Lani sem se ukvarja z lesnatimi potonikami. Imam pa kar veliko sejancev vrtnic, ki še niso zacveteli. Letos sem jih presadila v večje lonce
in upam, da mi kakšen zacveti.
Nazadnje urejal/a arena 19 Maj 2016 15:26; skupaj popravljeno 1 krat
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Moji letosnji sejancki so vzklili!!!
Nisem prepricana, katera vrtnica je (sigurno ena lepa), je pa Francozinja. 😊
Ko bo zacvetela bom sprasevala, katera je!!!
Jih imam se kar nekaj za posejat. Ali je ze prepozno?
Zdaj sem dobila zagon..
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Super, še ena. Lahko poseješ semena, a posej jih pod kako teraso, ne ven, ker bodo začele prehude vročine. Kalijo pa raje v ne previsokih temperaturah. Pazi, da se zemlja preveč ne izsuši, samo rahlo vlažnja naj bo in ko je spet suha, jo orosiš. Vso srečo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ti Arenini sejanci, danes sem si jih ogledala, čisto navdušena sem nad njimi. Nestrpno čakam, da vsi zacvetijo.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Koliko časa pa to traja, da zacvetijo? Nekaj se je omenjalo 1 leto. Samo?
Odgovori