Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jogurt s pomočjo čilijevih pecljev
Mil, pozdravljena.....Sveže in kvalitetno kravje mleko kupim v Veliki Pristavi pri Pivki za 50 centov po litru.(par hiš je tam in vsak ve, kdo prodaja mleko) Mleko je redno kontrolirano, pregledano....
((Bog ne daj, da bi na vsakem koraku razmišljala o nevarnosti, bolezni in nesrečah, ki me lahko doletijo.....Živim z nasmeškom )..LP _________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
((Bog ne daj, da bi na vsakem koraku razmišljala o nevarnosti, bolezni in nesrečah, ki me lahko doletijo.....Živim z nasmeškom )..LP _________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Je nastal jogurt, ampak vse skupaj tako neugledno izgleda, da ne bom fotkala. Namreč po vrhu se je naredilo malo smetane in veliko sirotke je. Trajalo je pa vse skupaj dan in pol....verjetno bi poleti bilo prej, ker so višje temperature.
Okus je bolj sladkast kot običajni jogurti, čuti se še nekaj blagega priokusa po pecljih, ampak mene ne moti to...takšna rastlinska nota bi rekla. Ni pa nič sledu o pekočini, če slučajno koga zanima, ker sem res uporabila samo peclje.
Okus je bolj sladkast kot običajni jogurti, čuti se še nekaj blagega priokusa po pecljih, ampak mene ne moti to...takšna rastlinska nota bi rekla. Ni pa nič sledu o pekočini, če slučajno koga zanima, ker sem res uporabila samo peclje.