Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Joj kakšno razkošje nastaja! Moje so šele popke nastavile- me čakajo, da pridem končno domov ;-) Hvala za slike !_________________Excellence is not an act but a habit
Ninochka, za lažje okrevanje ti pošiljam prvi cvet Rhapsody in blue. Zjutraj se je odprl, slikala sem ga že med rošenjem, nato je s tako silo začelo deževati, da ga je skoraj ocufalo.
Saj ne, da nimam pametnejšega dela, ampak tole ''karnaprejdež'' stanje me že prav mori. Sem se lotila nove embalaže za moje najmanjše žlahtnene sejance, da ne bodo vidni napisi kisla smetana in jogurt in podobno na lončkih. Geisha in drugi umetniki raje poglejte stran, tole je samo za domačo uporabo in zadovoljuje samo moje umetniško siromašne zahteve.