Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Geisha, še za nas zajemaj z veliko žlico! Čudovito je, in v kombinaciji z lesenimi oporami nekaj najlepšega!
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Lepo maš poštimano,uživaj v cvetju in vonju._________________živi življenje
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Isaan ne vem,če bi se g. Prošt strinjal s tabo glede lesenih opor Very Happy .

Plamenka kar izvoli mi smo malo pred vami.Sreča je res velika,da prihaja naš čas Smile .

Melona se trudimo in rezultati ne izostajajo.Je pa res ene te prej razveselijo,druge rabijo malo več časa.

Vrtnarka je že tako saj ravno zato je prav,da vas me Primorke malo potolažimo,dokler se vaše še pripravljajo na bohotenje._________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Zelo lepo Geisha. In kako so se ti razrasle. Shocked
Kakšen vonj ima pri tebi Abraham Darby?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

1 Vrtnica nekatere so že prave gospodične druge najstnice.Nikoli se ne ulovijo,ker vedno znova me kaj premami Laughing .

Moja Abrhamka zelo diši, meni ima precej sadni vonj vendar ne vem po kakšnem.Moj voh je precej slab zaradi težav z nosom Sad ._________________LP
E.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Tole pa moram citirat in se seveda popolnoma strinjam Very Happy: Verjamem,da samo ve razumete to moje veselje in vzhičenost ob vseh teh cvetovih.

Lilija me je opozorila, da Abraham Darby res moram imeti, prekrasen je.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Prelep začetek in res te opore se zelo harmonično povežejo z vrntnicami.
Ampak zdrave so še a ne?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

O Poezija zdrave pa ravno niso letos je prava katastrofa od vseh teh bolezni in golazni Twisted Evil .Ampak srečna sem pa vseeno z njimi Very Happy ._________________LP
E.
geisha

Dobro jutro spet jaz z nekaj novimi in bolj cvetočimi

Nisem se mogla upreti temu cvetu CHRISTOPHERY MARLLOWE

Letos se mi je burbonka MALMASON prvič popolnoma odprla,cvetovi se po večini zaližejo.

Ja no moj ISAAC P.

CECILIA B. v polnem razcvetu

BARON GONELLA burbonka

SCIPION CHOCHET in P. LINCOLN tukaj jima lega zelo odgovarja.

Ampak tudi mimo CHIPENDALE ne morem.

BARON GIROD D,LAIN me tudi preseneča.

LINDA CHAMBELL

Se razraščamo.

Nekatere so pri meni ze v polnem cvetenju spet druge še čisto vse v popkih.Saj tudi tako je lepo,da potem to traja več časa.
Pridem iz službe utrujena,napeta in takoj se odpravim na terapijo na sprehod med moje lapotice.Upijam te omamne vonjave,barve nekatere me v rahlem vetrcu sramežljivo pozdravljajo in jaz sem v trenutku *ozdravljena*.Krasen je ta čas za nas rožarke.
Vse pike rje,plesen in obglodane liste pa spreglejte
Very Happy_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pravi raj imaš. Verjamem, da ti prinaša mnogo pozitivne energije.
Odgovori