Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

'Zavidam' ti purezzo. klanjam se_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz pa tak spet tiščim glavo v pesek kot noj, da ne bi sama sebe slišala, kako si prigovarjam, da bi Purezza pri meni tudi rasla. Confused_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Bobolino moje izkušnje kažejo, da je tvoja rešitev ponavadi kratkega roka
Wink
Vsi tile primorski vrtovi s svojim zgodnjim cvetenjem so prava droga.
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Old Blush, Perl d'Or, Mutabilis, Sanguigna...in ostale. Krasno.
Zanimivo, da ti cvetijo toliko zgodaj. V Puli prvega maja ni bilo nic odprtega.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Garden-ja, kar sonček posije na tak deževen dan, ko gledam tvoj vrt. Všeč mi je, ker ceniš zasebnost. Jaz tudi.
Omenila si Hanso, kot nekaj, kar je treba imeti v vrtu. Vidim, da si nad b. Purezzo zelo navdušena, res je lepa in lepo ti je obrasla ogrodje in del hiše.

Všeč mi je, da tako ceniš stare rože. Citiram iz tvoje prve strani: In česa si najbolj želim?
Da bi se nekje v Sloveniji našel en star dvorec s hektarji zemljišča kjer bi lahko pomagala pri urejanju vrta antičnih vrtnic in kjer bi lahko nasadili vse danes še dostopne sorte.

Spomnila sem se na grad Bogenšperk, njegova okolica je kot nepopisan list papirja. Če bi le imeli posluh za starinske vrtnice, tam bi imela kaj početi.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Iz Bogenšperka bi lahko res naredili rožni raj, ja.
Odgovori