Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasne Doli vse te tvoje posebnice,da ne govorim kako se je vse razbohotilo od mojega zadnjega obiska.Tvoja Guna je res balzam za dušo Confused ._________________LP
E.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ah, Geisha, nekaj se je razbohotilo, nekaj pa tudi odmrlo.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

O, kako lepe citronasto fluorescentne barve Very Happy
Te barve pa so zelo redke, kajne ? No, vsaj za mene, ki nisem poznavalec vrtnic. pozdrav_________________
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Doli pozdravljena
Kakšna gošava! Ena lepša od druge. Tale Yellow Tea mi je izredno všeč. Doli zanima me, kako dolgo že rastejo tele vrtnice, da imaš tako bogato razraščeno?
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
doli

O, Orhy, pozdrav.
Cinija, Old Yellow, njeno pravo ime je Parks Yellow Tea Scented China, je stara tri leta, večji grmi pet, šest let. Nekateri so se res že razrasli, po vsaki nevihti jih moram na novo privezat in popravljat. In tedaj si rečem-drugo leto jih bom pa za prmej porezala, pa to se potem nikoli ne zgodi. In tako nastane goščava.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Krasno doli, vrtnice in vse tiste tvoje rastline zraven... grmi in vse ostalo.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

doli dobro jutro, verjetno deževno kot pri meni v I., a vseeno lepo jutro.
praviš, da ne obrežeš vrtnice vsako leto. moram priznati, da se to tudi meni dogaja, seveda potihem priznam namenoma. takrat se razvejejo in imajo svoj karakter, seveda bodeč in velikokrat opletajoč a zelo lep. po nekaj letih pa jih le obrežem (hja kot, da jih imam veliko let). to sem naredila letos jeseni tukaj v I. in februarja v Lj. ne glede na sorto. grmi so se razrastli, dobili več novih vej a izgledajo nekako preveč kompaktni nič lelujavi v vetru in soncu.

sporoči ali si opazila kakšne spremembe na vrtnici, če se ta več let prav nič ne obrezuje. hvala in lep dan naprej voda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
doli

Da, Voda, grmi, ki se ti priklanjajo ko greš mimo in veja, ki jo odmakneš ker ti prihaja nasproti.
Mislim da nekateri grmi, če jih ne obrežeš, potem slabše cvetijo in nekaterim se veje zlepa ne učvrstijo.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hvala doli, to sem tudi jaz opazila inlpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
doli

Cooper Burmese
Odgovori