Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Opla Melona lepo se to razrašča pri tebi Very Happy ,ko bo zacvetelo na polno bo že prav Confused ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Blue for you

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepo Melona. vrtince so videti ne samo lepe ampak tudi zdrave. (pri meni o joj, diši že cel mesec a vse dosti pikasto in uničeno od hroščev.) lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

Kako so lepe!! Pri meni Je še vse v popkih - še enega cvetka ni ---- nestrpno čakam :-)_________________Excellence is not an act but a habit
Uporabniški avatar
Melona

Upam, da jih čakaš že doma.
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Joj, kako lepa barva vrtnice. Moje pa letos ne bodo skoraj nic cvetele. Tu pa tam kaksen popek. Velika vecina pa popkov sploh nima. So vsi pomrznili. Tudi nikamor ne rastejo. So polovico manjse kot lani. Hvala bogu, da imam vse take, ki veckrat cvetijo.
Melona tvojo hortenzijo sem obvarovala pred pozebo. Je se mala in sem jo na debelo prekrila.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo se razraščajo, Melona. Blue for you je še posebej lepa.
Venus, saj bo, pred nami je še poletje in jesen. Seveda je najtežje čakati na prve cvetove.
venus

Plamenka, hvala za tolazbo. Meloni in tebi sem pa vseeno malo fauš! tebi rožice
Uporabniški avatar
Melona

Voda, pri meni je nekaj pikastega listja ostalo še od lani. Enostavno ga vrtnice same niso odvrgle, jaz sem ga pa bolj šlampasto trgala. Letošnji listi so za zdaj še zdravi in si želim, da bi ostali taki čimdlje. Ko pogledam vse te popke, pričakujem obilno cvetenje.

Plamenka, iz stavka, da je vijolična barva genijev in norcev, sem si zapomnila samo prvi del Wink . Je meni tudi všeč, ampak se mi zdi, da bi se jih kar hitro naveličala, če bi imela več vijoličnih.

Venus, me veseli, da si hortenzijo rešila. Vrtnice se bodo pa poleti vse izravnale. Samo tako težko je čakati, kajne? Jaz vsaj enkrat na dan hodim okrog njih in iščem te prve posamezne cvetove.
venus

Melona, ti isces cvetove, jaz pa popke. Bo pa drugo leto boljse. Samo, da so rastline prezivele. Uzivaj v lepoti, ki kar prehitro mine.
Odgovori