Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Kot ponavadi klanjam se .Kaj bo šele,ko bo vse cvetelo.Se je trebe tam dobit,da malo žur ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, kako lepo! In to kljub problematičnemu vremenu.
Oreo

Odgovor Napisal/-a Oreo »

Krasno!! Pa res še kako fotko nardit. Smile
Meni sta preživela 2 podtaknjenca Pierra, ki si mi jih podarila lansko poletje in zdaj sta skupaj nastavila 3 popke. Komaj čakam da zacvetita! Kako pa kaj pri tebi Pierre? Smile_________________Oreo
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ah, Tanja, tvoj lepi,lepi vrt, tvoje krasne vrtnice.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Lepo, lepo.
Le kako vam vsem uspe izbrati tako lepe vrtnice in jih umestiti v vsak kotiček....
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Kakšni grmi in koliko cvetov in koliko jih še bo!
Res lepo
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

še en čudovit vrt, ki bi ga bilo vredno ogledati si v živo. lepo
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

res je, še en lep vrt. in ko te vse lepe vrtove ogledujem si rečem: ma kaj je meni bilo treba imeti vrtnice. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

se tudi jaz veselim nadaljevanja Tanja Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Se mi zdi, da je sedaj že spet precej drugače, še bolj pestro, kot je bilo dve leti nazaj. In to je ravno čar vseh vrtov, nenehno spreminjanje in nadgrajevanje. Čudovite fotografije...
Odgovori