Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hruška - Pyrus

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Irenca, samo še malo potrpi. Moja viljamovka je bila tudi sila počasna in se vse do danes, ko šteje že častitljivih 15 + let ni kaj dosti razbohotila. Zacvetela je sicer že drugo leto, a še dve leti ni bilo nič od sadja. Zadnja leta nas pa kljub majhnosti obilno zalaga. Je pa tudi res, da jo gnojim prav pičlo Embarassed .
ck

Odgovor Napisal/-a ck »

muha je napisal/a:
Irenca, samo še malo potrpi. Moja viljamovka je bila tudi sila počasna in se vse do danes, ko šteje že častitljivih 15 + let ni kaj dosti razbohotila. Zacvetela je sicer že drugo leto, a še dve leti ni bilo nič od sadja. Zadnja leta nas pa kljub majhnosti obilno zalaga. Je pa tudi res, da jo gnojim prav pičlo Embarassed .

Pri Viljamovki je problem, da ponavadi že drugo leto cveti in mi zelo radi pustimo kašna dva ali tri plodove, kar izredno zavre rast, zato je potrebno prva tri leta pri Viljamovki OBVEZNO potrgati vse cvetove, potem pa zmerno naprej, dokler krošnja ne doseže željenega volumna._________________lp
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

Pozna kdo sorto "Doyenné du Comice", ki naj bi jo imeli v četrtek v lidlu?
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Poznam ,imam, to je Društvenka.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

babaco , lahko poveš, kaj več o njej !_________________
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

krnekdo, lahko nalepiš link od te "Doyenné du Comice" , prosim ?
Jaz najdem samo, da bo pritlikava hruška, o sorti ni navedeno nič, ali pa je ne najdem._________________
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

orhy je napisal/a:
krnekdo, lahko nalepiš link od te "Doyenné du Comice" , prosim ?
Jaz najdem samo, da bo pritlikava hruška, o sorti ni navedeno nič, ali pa je ne najdem.

Slikco poglej ane
http://www.lidl.si/sl/cvetlicarna.htm?action=showDetail&id=22700
turnogo

Odgovor Napisal/-a turnogo »

Pozdravljeni
Ali mogoče kdo pozna staro sorto hruške Mačja glava?
Bety11

Odgovor Napisal/-a Bety11 »

Moje hruškice....Junijska in vilijamovka....

_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Odgovori