Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jaz ne vem Embarassed, je tudi ne sadim... Bom pa jutri imela maratom sajenja fižola na njivi._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Melona je napisal/a:
Ali se dolga vigna križa z ostalimi fižoli? Gre Vigna + Phaseolus?

Ne, saj pripadata različnim rodovom.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Odlično, hvala lepa, sem zelo upala, da prav razmišljam!
Bety11

Odgovor Napisal/-a Bety11 »

Jaz sem komaj zdaj dala fižol v zemljo. Ne vem, samo občutki so mi bili vodilo....Prvo sem se rešila vsaj enega dela polžev....

Dežja je dovolj, tako da nekaj bo.... Wink_________________Naj vam vrt bogato obrodi in prinese obilo zdravja
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz sem preklarja sadila šele včeraj in danes - ne glede na vse koledarje Embarassed
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Tudi jaz sem sadila par prekelj sivčka danes.
V vsako jamico sem dala malo volne.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Kateri visoki fižol je po vašem mnenju najbolj okusen za zrnje? Sivček?_________________Lp, Živa
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Po mojih dosedanjih izkušnjah so zelo okusni št. 22, 25, 28. Sicer se pa vseh, ki jih gojim še nisem najedla in zato ne morem suvereno soditi._________________naredimo svet lepši
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Meni je na prvem mestu po okusu sivcek. Takoj za njim pa rdeci liscek in laski fizol, ta predvsem svez nedozorel._________________CARPE DIEM
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Meni je na prvem mestu po okusu sivcek. Takoj za njim pa rdeci liscek in laski fizol, ta predvsem svez nedozorel._________________CARPE DIEM
Odgovori