Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mojih nekaj vrtnic
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Mojih nekaj vrtnic
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljene
Odločila sem se, da ne bom imela vse pomešano od A do Ž.
Mojih nekaj vrtnic bom imela posebej. Imela bi jih več, ne samo nekaj.
Zaradi prostorske stiske jih ne morem imeti več. No, morda bi se še našel prostor za eno. Morda pa kdaj vržem ven eno breskev, ki se čudno obnaša. Morda.
Do tedaj bom pa uživala v tem, kar imam. Večkrat pa zaidem tudi v vaše rožne vrtove.
Lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odločila sem se, da ne bom imela vse pomešano od A do Ž.
Mojih nekaj vrtnic bom imela posebej. Imela bi jih več, ne samo nekaj.
Zaradi prostorske stiske jih ne morem imeti več. No, morda bi se še našel prostor za eno. Morda pa kdaj vržem ven eno breskev, ki se čudno obnaša. Morda.
Do tedaj bom pa uživala v tem, kar imam. Večkrat pa zaidem tudi v vaše rožne vrtove.
Lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Cinija, lepo ti cvetijo. 24 vrtnic je prav lepa številka. Bi to temo preselila v Naše rožnike? http://forum.gartlc.si/gartlc-forum-14.html
Da bodo vse vrtnice na kupu.
Da bodo vse vrtnice na kupu.