Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Leonorus cardiaca - deljenolistna srčnica

crtj-admin
Site Admin

Leonorus cardiaca - deljenolistna srčnica

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

OPIS_________________
ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Ali je mišljena deljenolistnasrčnica. Jaz jo iščem že dolgo, ponekod bi naj rastla v naravi, pri nas je ni,pa bi jo zelo rada imela.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, ciklama, ime je že sopolnjeno. Pri meni so letos le ene 3 male, zasejane iz lanskih semen, samosevke. Če se mi katera ohrani, jo dobiš. Se mi pa zdi malo problematično pošilja nje po pošti, sploh zdaj, v teh vročih dnevih.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

ciklama

Zelo se mi je zasejala, če kdo želi sadike, imam tudi seme, naj se javi.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

O, ciklama, imaš polno zdravil Smile.
Tvoj regelj mi lepo dela, polno mladičkov je poslal po vrtu. Bi bila vesela srčnice, a sem letos kupila sadike, tako da sem upam preskrbljena.

Lahko pa tukaj zapišem, kaj pravijo Japonci o tistih, ki pijejo čaj iz srčnice: njihovi potomci so čemerni in namrgodeni, ker morajo tako dolgo časa čakati na dediščino Laughing Laughing
ciklama

Zopet se oglašam s ponudbo sadik srčnice. Škoda se mi jih zdi stran zmetat zato se javite interesenti.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Jaz bi rada imela nekaj tvojih srčnic, pa ne vem kako naj pridem do njih. Prideš na srečanje v Ljubljano?

če ne, lahko daš mogoče Ciniji?

lepo bodi, Mil
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tačas, ko je rastlina še mala in zunaj ni vroče, bi najbrž prenesla tudi transport po pošti. Ovita z vlažnim papirjem in zapakirana v škatlico.
Odgovori