Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

ROŽNIK SREČNIKOV

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ja, pa čisto enako pot je ubrala..pravzaprav nisem popolnoma prepričana, da je bila srna. Sosed mi je pokazal iztrebke na njegovem vrtu, pa me spominjajo na zajčje.
Letos so vrtnice kar visoke, tako da je ta žival obrala popke ,,samo,, nekje do višine 70 -80 cm, več pa ne. Višje bodo cvetele, Upam, da vam bom lahko poslala tudi kakšno sliko teh prvih, najlepših ..
NOVALIS

Tako...kljub srnam(ali zajcu) nekaj novejših letošnjega leta:
Mahovka Mme. Moreau, lepo je v enem letu zrastla, polna popkov, morda sem in tja kakšen otoček bele plesni na listih, tega je letos kar dosti, se mi zdi.

Mahovka Chapeau de Napoleon, malo nežnejša rast, a tudi v popkih, rabi več sonca verjetno (tako kot jaz.)

Spinosissima Old Yellow Scotch res prinese sonce v vrt, a sem jo morda nasadila malo preveč v ozadje, ne vem koliko bo zrastla...

Pa še nekaj starih, a vedno lepih . Angležinja Port Sunlight me vedno navduši..

Pa še Wernerjeva Bright as a button, zdrava....

Najbolj vesela sem, da je Pierre zrastel na vrh opore - po dolgih štirih letih, mislim da...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Novalis, sem vesela, da ni katastrofe po obiskovalcih! Vse so lepe, ampak za Pierra še posebne čestitke! Z mojim imam težave in samo občudujem vaše.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo ti rastejo in cvetijo, kljub srnam ali zajcem. Wink
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Piere si najbrž misli-počasi se daleč pride Wink Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Lepo, Pierre pa preizkuša potrpežljivost nas vseh, a priznanje zanj, res je lep._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Vesela sem zate,da kljub vsemu imaš sedaj lepe in cvetoče.Spedenano imaš pa tudi vse v nulo.Res smo pridne me rožarke in,da ne pozabim tudi jaz sem letos dočakala PIERA v vsej njegovi veličini.Ravno tako kot tvoj je tudi moj rabil 4leta,da se je zbudil._________________LP
E.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

O, kako so lepe! Tudi tukaj vidim, kako so Warnerjeve zdrave. Od vseh, ki sem jih videla pri Petroviću, so Warnerjeve imele najbolj bleščeče liste, niti pikice ni bilo na njih.
NOVALIS

Oj, vsem najlepša hvala za vzpodbudne besede...
Vam pošljem še sliko Pierra, ko se razcveti. Res je bila moja potrpežljivost na preizkušnji glede njegove višine.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Umaknejno, ker ne sodi v to temo._________________naredimo svet lepšiNazadnje urejal/a brbr 04 Jun 2016 07:35; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori