Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2016
mala majska inventura ...
Cayennetta, pripravlja se na prvo večje zorenje
Jalapeno še ni v fazi zorenja, mu še manjka
Črni habanero je najbolj počasen
Mimogrede, spodnji mali habanerčki so bili sejani istočasno kot veliki.
Razlika je v tem, da rastejo v "naravnih pogojih" moje terase, ta veliki pa s pomočjo "akademske razsvetljave" _________________mfranc
Cayennetta, pripravlja se na prvo večje zorenje
Jalapeno še ni v fazi zorenja, mu še manjka
Črni habanero je najbolj počasen
Mimogrede, spodnji mali habanerčki so bili sejani istočasno kot veliki.
Razlika je v tem, da rastejo v "naravnih pogojih" moje terase, ta veliki pa s pomočjo "akademske razsvetljave" _________________mfranc
Lepo jaz sem dobil še nekaj sadik, sedaj jih vse skupaj naštejem 44. :P No ja morda malenkost pretirano št. a bomo videli kaj bo
Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji.
V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega.
naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena...
Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji.
V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega.
naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena...
thag je napisal/a: |
Lepo jaz sem dobil še nekaj sadik, sedaj jih vse skupaj naštejem 44. :P No ja morda malenkost pretirano št. a bomo videli kaj bo Nekaj primerkov, kateri bodo prezimili so po loncih, ostali pa v zemlji. V loncih imam lanskega cayenskega, letošnjo carolino reaper, morugascorpion,makedonskega, red cherry, habanerota oranznega in rdecega. naj povem še, da moruga scorpion ima še dva majcena feferončka, sicer še zelena... |
Na kak način sploh uporabljate te noro pekoče čilije, še posebej zgoraj omenjena karolinsko žanjico in trinidadskega moruga škorpijona?