Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vidiš, meni je ob fotki tele tvoje vrtnice prišlo na misel tole: Kuštrasta, na Kuštri pač, kakšna pa naj bo. Prav za v emblem tvoje Kuštre. Wink
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

A to je ta krasotica, ki ti je zmešala glavo? Ja čudovita je, kar čuvaj jo.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

zelooo lepa. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasna vrtnica, vredna tvojega truda.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepa in zelo podobna mojemu novemu ramblerju PAUL TRANSON.Tudi jaz sem nad njim očarana.Vidiš Melona pa si mi zadnjič rekla,da jih nič ne crtaš Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Plamenka, hvala, jo bom naslednje leto, ko bom lahko kaj iz svojih izkušenj povedala.

Metuljc, a ne, da paše k meni? Sem tudi jaz že na daljavo samo po fotkah in opisih vedela Cool .

Ja, Cinija, to je ta. Ne veš, kako sem vesela, da jo imam!

Voda, hvala, mi je všeč, če je še komu všeč.

Hvala, Doli, sem zadovoljna, da nisem odnehala.

Sončna, vidim, Paul Transon je tudi zelo lep in z večjimi cvetovi. Pri Mel mi je pretehtalo obljubljeno ponavljanje cvetenja. Če bo res, bom še poročala. Sicer jih pa res ne crkljam, tale je bila izjema, ker je bila na intenzivni, revčka polomljena. Zdaj je že med drugimi in adijo crkljanje.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Sem ti že povedala: lepa, lepa, lepa. Komaj čakam spremljanje njenega razvoja.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ta je bila vredna nabave, opazila sem jo tudi jaz,
že takrat, ko se bolj spremljala Bardena in prebirala vse okrog njega in njegovih stvaritev._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojej, vidim, da sem par postov zamenjala Geisho s Sončno. Punci, oprostita, čisto prelepa nika imata, jaz pa premalo pozorno berem.

Ja, Poezija, škoda je, da se je naveličal.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Naj ti uspeva in ko se dobro razraste,se priporočam za kakšen vršiček če lahko Wink Wink
Odgovori