Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Whippersnapper

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, tudi mene si okužila. Rastline iz tvojega semena lepo rastejo v velikem cvetličnem loncu postavljenem na stebru balkonske ograje. Tudi cvetijo že._________________naredimo svet lepši
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Muha tudi mene si.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Oooo punce, ena mi bo pa dala kakšno semenko za naprej. Res se priporočam
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

cinija1, lahko odščipnem kakšen zalistnik in boš dobila sadiko ob naslednjem srečanju. Poznalo se ne bo nič, imam 4 v koritih pa še 4 Gold Nugget.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Me je muha prehitela. če ti ga posadi zdaj, bo do julijskega srečanja že lepa rastlina. Pa še en Gold Nugget zraven, ta meni že lepo dela plodove (hvala muhi zanj, no, za oba).
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Punce zlate ste.

Muha samo eno sadikco, lepo prosim. Gold Nugget imam. Imam pa tudi tistega, ki ga je Rosa imela v obešanki. Mi je poslala par semenk in je samo eden prišel ven. Sem ga res čuvala. Red Balkony je in je začel cvetet.
Na srečanju se, upam, vidimo, če bo le Tiana lahko. Sicer bo pa Metuljc vzela. Jo bom še prosila za tak slučaj.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha, če ti ne bo težko te prosim, da mi spraviš nekaj semen obeh za naslednje leto (jesni ali zgodaj na pomlad). hvala in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda: dobiš ob prvem srečanju, semena imam še od lani dovolj.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hvala muha in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

muha je napisal/a:
cinija1, lahko odščipnem kakšen zalistnik in boš dobila sadiko ...
Muha, saj si verjetno kje drugje pisala o tem, pa bi te kar tule vprašala: kako velik naj bo zalistnik, ga daš najprej v vodo, da požene koreninice ali kar takoj v zemljo?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori