Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
Tule http://www.porecanka.com/hrva%20ru.html . Nekaj menda tudi pri gospodu Viragu.
Boule de Neige ti je prekrasna Plamenka. hvala za fotko, res sem spregledala. za potaknjenca se ne mudi, ko boš ti pri volji in seveda tudi ona. tudi druge imaš lepe vrtnice. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Nostalgie slikam vedno znova.
The Fairy je zacvetela.
Alan Titchmarsh
Rogerja Lambelina, ki je med Alanom Titchmarshom in Falstaffom, sem močno porezala, kot spomladi. Upam, da se bo obrastel. Imel je sicer precej cvetov, a rja je že močno napredovala. Zdaj ga bom izmenično škropila z biosodinim fungicidom in Neem tonikom. Upam, da bo pomagalo. Spredaj je Aspirin, poležan zaradi dežja.
The Fairy je zacvetela.
Alan Titchmarsh
Rogerja Lambelina, ki je med Alanom Titchmarshom in Falstaffom, sem močno porezala, kot spomladi. Upam, da se bo obrastel. Imel je sicer precej cvetov, a rja je že močno napredovala. Zdaj ga bom izmenično škropila z biosodinim fungicidom in Neem tonikom. Upam, da bo pomagalo. Spredaj je Aspirin, poležan zaradi dežja.