Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni vrt Isabella

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zelo lepo! In zdrave so videti, kljub neugodnemu vremenu.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Isaan, čudovito!
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Prekrasna zasnova in vrtnice,kljub vsem težavam so čudovite Very Happy ,Artemis in Westerland sta pravi,Comtesa pa ima tako postavo tudi pri meni Wink
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasne Shocked .saj komaj verjamem,da so se ti tako razrasle.Loki bojo tik tak preraščeni in ti boš uživala kot prava dama Laughing .Super ti uspeva in nedvomno si zasvojena kot me ostale._________________LP
E.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

issan zelo lepo in lepo, lepo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Tista rozica je Kniphofia ali Grozdnata raketica. Isaan vrtnice so pa prave lepotice. Skoda, da lani, ko sem bila pri tebi se niso cvetele. Lp Darja
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Vrtnice v naravi in kako lepe, bogato cvetoče v idiličnem okolju. Ne morem se nagledati celote. Vsa čast._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Isaan, zdaj pa se tudi že s ceste vidi kako krasen park nastaja pri tebi!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Hvala za prijazne besede.

Poglejte kakšna lepa rožica se je znašla med vrtnicami. Neverjetno se poda tako vizuelno, kot glas, ki prihaja iz violine.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Samo ne reci, da je to ta, ki je bila s teboj pri meni! Ne morem verjet, da bi tako zrastla! O tem, da je najlepša od vseh vrtnic itak ni treba posebej, je jasno. In še majčka je prava!
Odgovori