Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Akebia quinata - čokoladna akebija
-
S partnerjem sva pred kratkih posekala eno glicinijo in imam namen namesto nje posaditi akebijo - takšno, ki ima sadeže. Na kaj naj bom pozorna oz. katero vrsto naj posadim, ne bi želela okrasne...Moram kupiti dve, ali bo ena dovolj? Torej, kot navedeno zgoraj naj bi imela čisto navadna akebija najboljši okus. To je potem vijolična navadna akebija? Pred časom sem jo zasledila na internetni strani "sadika na dom", ampak je ni več na zalogi.
-
TheChemist je napisal/a: |
Morda kdo ve, kje bi se dalo kupiti kakšno sadiko? Sem že iskal, pa je nikjer nimajo več. Ima kdo morda kakšen odvečen poganjek te rastline? |
Poskusi pri Breskvarju. Jaz sem jo tam kupil lansko leto. Letos je zrasla že 4 metre._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
I ja ove godine zasadio dve akebije .
https://youtu.be/q9kK2HQS97o
https://youtu.be/q9kK2HQS97o
turnogo je napisal/a: | ||
Poskusi pri Breskvarju. Jaz sem jo tam kupil lansko leto. Letos je zrasla že 4 metre. |
V 5 letih ni bilo na njej niti enega sadeža. Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bil temu razlog?_________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.