Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zasaditev lesenih palet - pomoč in nasveti

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Hej, imaš ful lepo, ... oziroma, opazi se tvoj (ali pa vaš - družinski) zanos, ki ga doživljaš ob negovanju terase. Lonec do lonca, beton do betona, kuča posao, hobi ... he he, mi je na misel priletela youtube senzacija - Ekrem Jevrič

Sicer pa, bučke imaš lepe, nič rumene, kar sicer rade postanejo v loncih (hranila), z ohrovtom tudi mene presenečaš, ker imam z njim v posodah bolj slabe izkušnje.
Dišavnice na dosegu rok so sploh super. Je neverjeten občutek, ko si nedeljski zajtrk začiniš s svežimi. Vsaj pri nas je tako. Recimo sedaj na veliko ustvarjamo s česnovimi pski (cvetovi)

Rožice. Za naslednje leto recimo izbiraj med vrstami z večjimi cvetovi, pa tudi bolj žive barve naj imajo (rd, rum, bela) Izpadejo nekoliko bolj povdarjeno, ker imaš že sicer veliko zelenja in se ta drobižek izgubi. V vrtnariji so itak vse lepe in je izbira po trenutnih vtisih lahko tudi nekoliko zavajujoča.

A kose ste pa že do kruha spravili? So že šli od bajte? Very Happy
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

juglans, hvala za nasvete pri rožičcah. Letos je bil tole "pilotski" projekt, da sem sploh videl, če se palete obnesejo. Drugo leto bom poskušal popraviti napake (prazne vrste v paletah) in poskrbel, da bo bolj pisano.

Tudi mene bučke in ohrovt preseneča. Si nisem mislil da bo tako zrastel, sploh ker je zgoraj samo v tisti ozki lini posajen. Dišavnice sem imel vedno, samo v lončkih in vidim, da jim takole veliko bolj paše.

Kosi pa so že odleteli, čeprav pa se kos in kosovka še vedno vračata, prav tako pa tudi tamali še priletijo nazaj. Eden je sploh vztrajen, ker je našel pot mimo protitočne mreže in mi dnevno hodi razkopavat v lonce s čiliji.
Odgovori