Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Edinstvena barva med Angležinjami: Benjamin Britten

Gartentraume
Sončna

To sem posadila v lonec, da bo šla jeseni v gozdni vrt. Pa me je tako očarala z igro barv, da tuhtam, ali bi kako drugo preselila in tej naredila mesto: Ghislaine de Feligonde
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sončna, saj veš, prečudovito! Ampak tale gozdni vrt me je zdramil; kaj tam že imaš vrtnice ali bi tale bila prva?
Sončna

Melona, tam imamo nekaj sadja in jagodičja. Letos sem posadila prvih 7 vrtnic, večinoma ramblerje.Gre za jaso na robu gozda, kjer mislim ob robu posaditi ramblerje, da bodo plezali na drevesa oz. proti cesti naredili mejo.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sončna, pravljično bo!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Bravo Sončna krasne so in to že drugi flor.Dobro se ti držijo v tej vročini nekatere moje so kar skurjene.Ja no odvisno od sorte,ker nekatere prav dobro prenašajo vročino Razz_________________LP
E.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Drugi flor Shocked. Menda bo še vročina malo popustila in se bo še podaljšalo cvetenje in veselje ob opazovanju cvetov.

Ghislaine de Féligond - gozdni vrt ali kje drugje, daj ji veliko prostora, ker ga bo rabila.

Mene pa že od samega začetka matra Elfe, pa še vedno odlašam. Mi zaupaš, a imajo cvetovi res tisti pridih rumeno zelenkaste barve?
Sončna

Ha Rena, Elfe in njena barva. kako sem bila razočarana prvo leto, sicer veliki tolsti cvetovi maslene barve! Kar pihala sem. AMpak kot sem že Tanji povedala, ta vrtnica ti priraste k srcu. Po pravici povedano, jo čislam najbolj kot izjemno vrtnico za šopke: Absolutno najbolj obstojen cvet in res dolg pecelj. Barva je pa še vedno bolj ali manj maslen, ta zeleni pridih... Ne vem, mogoče v bolj hladni klimi.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Se strinjam z Rene, Ghislaine absolutno rabi prostor, dosti prostora. Po mojem res ni za v lonec._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Sončna, drugi flor imaš fantastičen. In prav zaradi njega sem se dokončno odločila. CPM moram imeti. Me že nekaj časa mika, ampak sedaj, ko sem videla tvoje slike je odločitev padla Very Happy Confused Rolling Eyes
Odgovori