Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mojih nekaj vrtnic
Moderator: Melona
Rene oprosti, ker še nisem uspela še enkrat poslikat in dati zraven še kak opis. Sedaj ko pa imam ćasa na pretek, pa do vrtnice ne morem.
Ko pridem domov bo potrebno najprej plevel v red spravit, bo zastrto, da svetloba ne bo prišla do zemlje. Potem se pa oglalsim
Ja zelo bi bila vesela, če bi ta vrtnica dobila ime.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Ko pridem domov bo potrebno najprej plevel v red spravit, bo zastrto, da svetloba ne bo prišla do zemlje. Potem se pa oglalsim
Ja zelo bi bila vesela, če bi ta vrtnica dobila ime.
Rene pozzdravljena
.
Cvet je velik 5-6 cm. Cvetnih lističev ima pa čisto različno. Ne vem kako to, ampak eni imajo 6 eni pa 13 lističev.
Ko je začela cvesti so se vejice kar upognile skoraj do tal. Naslednje veje so visoke 60 - 80 cm.
Sem gledala slike od Angele in upam, da imaš prav in da bo ena izmed NN, ki so mi vse drage, dobile ime. To bi bilo res lepo.
Hvala Rene in
.
Cvet je velik 5-6 cm. Cvetnih lističev ima pa čisto različno. Ne vem kako to, ampak eni imajo 6 eni pa 13 lističev.
Ko je začela cvesti so se vejice kar upognile skoraj do tal. Naslednje veje so visoke 60 - 80 cm.
Sem gledala slike od Angele in upam, da imaš prav in da bo ena izmed NN, ki so mi vse drage, dobile ime. To bi bilo res lepo.
Hvala Rene in
Cinija, ce je to potomec od moje vrtnice, ni Angela. Na internetu pise, da Angela ne disi. Ta pa zelo lepo disi. Je pa zelo podobna. Sedaj zelo lepo cveti. Grmi si visoki sigurno meter in pol in najmanj tako siroki. Sla sem jih povohat tja, kjer sem odrezala vejico tudi za tvojo. Pri sosedu. Tam nihce ne skrbi za njih. On je vejice dobil pri sestri in jih je napikal direktno v zemljo. Vec skupaj. Tako, da ne vem koliko vrtnic raste na kupu. Je pa fantasticno pogledati sest tako velikih cvetocih vrtnic. Spomladi jih poreze in to je vse. Nic skropljenja. Tako, da bi se vse ujemalo z Angelo, razen vonja.