Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2016

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Plamenka, to je tretji Rocoto, ki se skriva na prvi sliki zadaj; sem ga tudi "likvidiral", da si grm malo opomore._________________mfranc
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Evo, danes je čudovit dan za čilije v rastlinjaku. Moji na vrtu životarijo na 17 °C, v rastlinjakih je sigurno preko 20 °C.

Pajo, kakšna sorta pa je na prvi sliki? Jalapeno verjetno ni ....._________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri meni pa zaenkrat najbolje uživajo v loncih.
pajo

mfranc je napisal/a:
Evo, danes je čudovit dan za čilije v rastlinjaku. Moji na vrtu životarijo na 17 °C, v rastlinjakih je sigurno preko 20 °C.

Pajo, kakšna sorta pa je na prvi sliki? Jalapeno verjetno ni .....

Ja je._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

Uf kako sem ljubosumen zdaj !
pajo

thag je napisal/a:
Uf kako sem ljubosumen zdaj !

Na kaj?_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

na mfranc-a ki je že tako lepo nabiral
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Pri meni sedaj ko je lepše vreme tisti, ki so v loncih vidno delajo plodove. Tisti na vrtu pa so kilavi.....
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Letošnje vreme je res za popizdit. Cela sezona se mi bo na balkonu zavlekla za vsaj 2 meseca. Plodove, kot jih imata mfranc in pajo lahko samo sanjam na novih sadikah.

Edino FOTR me ven vleče, pa še ta zamuja. Lani je bil prvi zrel plod že na začetku maja, letos šele julija :( Čeprav se borim z vetrom, dežjem in mravljami, ki mi na njemu poskušajo delati svoje farme uši, se vidi, da bo kmalu spet obilno poln.

Prva čokoladka letos
Odgovori