Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pepin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Obnovila sem seznam vrtnic, tiste ki niso uspele sem zbrisala in dodala nove.
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

To je preprosto rečeno RAJ na Zemlji, prečudovite so! Od prve pa do zadnje, vse so prave lepotice!_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

To pa je obsezna zbirka. Koliko imas vrtnic posajenih ,ker seznam je predolg, da bi jih sla steti?. Ti najbrz imas zabelezeno. Ali bos se povecevala stevilo ali si zakljucila s sirjenjem?
PRIDNA NI KAJ.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Oho, to pa je seznam za kapo dol.
Bomo spomladi videli še kakšno panoramsko? Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
pepa6

Se bom potrudila.Ampak to se ni koncni seznam.Se kaksni 2 leti se bo dodajalo, predvsem galke,burbonke, damaščanke, portland in albe.
pepa6

Okrog 190 razlicnih vrtnic je.Na koncu jih bo okrog 300 razlicnih.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Suepr, se že veslim tega rožnika, ko bo v malo bolj zreli fazi. Saj ne vem, če si že kje napisala, v katerem kraju ta rožnik nastaja, a ker ob avatarju ne piše nič, sem vedno v dilemi... Sad_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Impresiven seznam, dela pa tudi dosti poklon
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Oho, Pepa, a je to ta Vurberk v naši bližini?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Ej, Pepa, tudi jaz sem radovedna, če je to naš Vurberk. Saj je menda edini v Sloveniji?_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori