Pasirka

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Heh, sam se hoče matrat in vztraja na stari pasirki, če bi morala to vrtet jaz, bi že zdavnaj kupila ono na električni pogon.
No, pri nas je bil izkupiček 15 litrskih steklenic in 5 kozarcev 750ml. Kot rečeno dve uri pasiranja._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

No Garden-ja,če jo ne rabiš jo z veseljem odkupim, ali če jo bo kdo nabavljo se priključim.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Zaenkrat se nekaj menim s piko, če pa ona ne bo pa se lahko zmeniva._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Garden-ja, a tista pasirka, ki jo uporablja tvoj mož je taka, da se kot v loncu na dnu vodoravno vrti prerezana plošča, na navpični osi pa je ročaj, ki ga tudi vodoravno vrtiš Confused ?
Če je taka, potem lahko rečem samo "jao, kak zaklad daješ od hiše" Crying or Very sad ._________________Živeti na podeželju je najlepše!
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Garden-ja, našla sem tisto staro pasirko, tako da se lahko dogovorita z originalnilist. Hvala vseeno.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz se tudi na staro ročno plehnato matram, ampak stisne pa tudi skoraj do suhega._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Če boste kupili električno nikar od Iskre izdelane na kitajskem.
Je spasirala samo 3l paradižnika in je fuč.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Potem je še v garanciji, a ne?
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Nimam računa.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dajmar, poskusi tudi brez računa, včasih uspe.
Sama imam tisto staro ročno, plehnato . Zelo mi je pri srcu, zato jo pustim v miru počivati v zadnjem kotu omare, omake pa delam s semeni vred Wink Laughing Laughing Laughing .
Odgovori