Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Satureja montana - kraški šetraj

ikar

Odgovor Napisal/-a ikar »

ciklama je napisal/a:
Že nekaj časa iščem seme ali sadike trajnega šetraja.Zato prosim če ima kdo seme ali korenino da mi sporoči oz. proda.

Isto velja zame, jaz ga tudi iščem! Primorska je pa žal predaleč
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

ciklama: tole sem žal prezrla, drugače bi odgovorila že prej.

Bom pogledala svoje grmičke. Mislim, da se bo dalo dobiti kak pogroban kupček. Ti samo poskrbi za "poštarja", da vem komu dati zate.

ikar: Našla bi se tudi vejica zate, a ne vem iz kje si, po pošti pa ne bi ravno pošiljala.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Muha, bom jaz odnesla Ciklami.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Super in hvala.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Če bi kdo želel, pri nas se jih je nekaj zasejalo, do jeseni bodo kar lepe rastline, hitro raste.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Iščem sadiko kraškega šetraja. Prosim in hvala. 😊
Odgovori