Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Anabel Rosse

tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Dodano 12. 10. 2014

Nazadnje urejal/a tinko 14 Okt 2014 08:16; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Mali scrkljani cukrček rožica . Če bi živela kje v bližini, bi si jo vsak dan za nekaj časa izposodila, tako je luškana!
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Tinko- a bo ta tvoja pridobitev za ZELENO BRATOVŠČINO ali bo tudi za kakšne tartufe.?
lp. Vinkoz
tinko

Za agility sem malo prestar, za tartufe bi bila idealna, saj ima zelo dober nos. Če bi še živel v Istri, bi jo verjetno šolal tudi na tartufe. Zaenkrat je njena zadolžitev, da poskrbi, da se bova več gibala v naravi.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Tinko, dobra odločitev, sam sem pred leti hčerki kupil psičko in kot se dogaja otroci grejo živali ostanejo. To je bilo ravno takrat, ko je začelo iti vse k vragu in so nas metali iz služb. To zvesto in ljubeče bitje mi je toliko pomagalo, psihološko in za kondicijo, dnevno sva prehodila več kot 20km,seveda ne v eni rundi.
Uživaj.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tinko, danes dodane slike sem iz druge teme preselila v tvoj zgornji prispevek.

Dečva zažiga, ni kaj! Že kaj načrtujete leglo, sedaj ko je uspešno prestala vzrejno dovoljenje? Še za psarno si morata izmislit kakšno "nobel" ime.
tinko

Hvala, Cilka. Redko objavljam slike in sem spregledal, da sem že odprl temo o moji psički. Naslednjo soboto po srečanju je naredila še "preizkus naravnih zasnov", kar pomeni, da je povsem usposobljena za lov. Njena igrivost povsem ponikne, ko sreča lisico ali divjega prašiča. Takrat pa ni "trte mrte". Strast in pripadnost gospodarju, za kar pa sem ji neizmerno hvaležen in ji stoterno vračam.
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Še kakšno fotko prosim.
Ali je nič ne zebe?_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
tinko

Naložim čez praznike. Sedaj je stara 15 mesecev. Opravljen ima PNZ, dobila je vzrejno dovoljenje. Na lovu je hiperaktivna, je vodoljubna, razne vragolije pa se hitro nauči.
tinko

Dočakali smo jih.
Odgovori