Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

VANDA

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bravo, Zana! V svoji karieri gojenja orhidej sem imela dve Vandi. Obe sta storili bridki konec, ker jim nisem mogla/znala zagotoviti dovolj veliko zračno vlago Embarassed_________________naredimo svet lepši
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Uuuu, kdaj pa majo to v Arboretumu? Letni čas me zanima...
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Ponavadi tam nekje septembra - oktobra. Ko je konec razstave orhidej. Je treba spremljat malo na njihovi spletni strani, ker jo včasih zaradi toplega tudi vremena podaljšujejo._________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

V našem Merkurju (Nova Gorica) so po dolgem času dobili prekrasne vande. Je pa cena kar zasoljena, tam nekje 36 evrov.
Dada

Odgovor Napisal/-a Dada »

vau takšnih modrih pa lepih še nisem videla,mogoče mi letos uspe prit na razstavo orhidej,pa upam,da si tam lahko kaj nabavim, Very Happy ČUDOVITE Surprised
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Dada, na razstavi se jih ne da kupiti, vsaj v Volčjem potoku ne. Po razstavi jih šele prodajo. Na razstavo si jih pojdi ogledat in rezervirat ;)_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

V našem Merkurju so sedaj vande odcvetele in so znižane tudi do 50%. Moja prva je šla z mano domov Razz
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

V Kaliji so dnevi orhidej, tudi Vande ;)
Odgovori