TOSKANSKI OHROVT

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Samo vprašam, sem mislila, da jih je nujno kuhati.
Bom preizkusila tudi jaz svežega na solato pa čičeriko zraven, ko se mi ne da kuhat kosila, ponavadi jem točno to._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz dodam tudi 1 list svežega temno zelenega ohrovta, ko pripravljam z blenderjem sadno zelenjavni napitek, ki lepo obarva vsebino in dopolni okus._________________
Slika
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Mi imamo tudi letos poleg kodrolistnega še toskanski ohrovt. Super je. Jemo surovega v solatah, juhicah ... Skuhan skupaj s krompirjem je okusen zelen pire.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Danes sem poskusila surov toskanski ohrovt v mešani solati z vročo čičeriko in koščki parmezana ... mmm, kaj sem jaz do zdaj zamujala. oh god_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tale dodatek-parmezan mora biti odlično doponilo k popolnemu okusu-hvala za namig._________________naredimo svet lepši
MARTINKA

Danes sem opazila, da gre pri nas toskanski ohrovt že v cvet.
brbr

To je pa zelo čudno - gotovo imaš kakšno polarno sorto Razz_________________naredimo svet lepši
brbr

Moram popraviti svojo izjavo in se opravičiti. Danes sem malo bolj pogledala v "srce" mojih ohrovtov in pri dveh opazila drobne cvetne nastavke. ker prejšnja leta na to nisem bila pozorna, ne vem, ali je to običajno, ali pa je letos tudi ohrovt pohitel, tako kot vsa ostala narava._________________naredimo svet lepši
MARTINKA

Se mi zdi, da je pohitel. Posajen je bil lani spomladi in po pravilih bi moral iti v cvet šele jeseni, kajne.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne bi rekla, meni se zdi normalno, da gre v cvet spomladi, saj je dvoletnica.
Odgovori