Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Balkonski rastlinjaki
Tudi v Sparu so jih znali imeti kako leto, podobne lidlovim. Spremljajte reklame še tam..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
hojla, če so to mnjši rastlinjaki kot hiška, višina slmena 170, široki z 70cm-kimi dvemi policami na vsaki strani, sem jih videla v Lidlu na Rudniku pred 14-timi dnevi. stali so 39E. jaz sem ga kupila v Merkurju tudi na Rudmiku a za 50E pred 1 mesecem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Če ne boste našle tega iz lidla, sem tukaj našel nekaj podobnega, čeprav se mi zdi da bo navaden kovinski ali aluminijasti regal in čez koprena/polivinil še najbolj "trajna" rešitev.
Metuljc, ta plastenjak o katerem govorim in ga imam je kot hiška. stopiš lahko noter. desno in levo so police mislim da ima na vsaki strani 3police. če je potrebno lahko dodaš še kakšno polico na sredo. ni takšen kot zgoraj na sliki. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)