Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Izbor najlepše vrtnice goriškega festivala 2014
Moderator: Melona
Vsem lepa hvala za čestitke se zavedam,da brez pomoči tega foruma ne bi nikoli dosegla tega.Sicer pa je bilo to samo goriško tekmovanje ampak taki rezultati te vseeno pobožajo po duši.S TanjoTT sva prispeli tik pred zdajci direkt iz službe tako,da nimava kaj dosti slik za pokazat.No enih par je ampak niso ravno najlepše.
Velika zmagovalka CANDLELIGHT očarala je vse prisotne-kaj ne bi.
Drugi je bila moja burbonka LINCOLN vendar je slika slaba žal.
To prve tri z leve proti desni.Tudi tretja CHATEAU DE PARME je lepotica vendar se je tukaj že malo pokvarila.
Upam,da mi TanjaTT ne zameri,ker sem jo naložila vendar to mora biti ovekovečeno.Nagrade je podeljevala predsednica goriškega društva ga. Kogej in g.Prošt.
No tukaj še moja malenkost.
Ocenjevali pa so velikost cveta,kako zdrava je vrtnica,vonj in dodatno,če si jo poimenoval.
Kljub bojazni,da bo prispelo zelo malo vrtnic mislim,da jih je bilo kar lepo število za prvič.Mislim,da jih je bilo med 40 do 50 in kar nekaj lepotic.Je pa tudi res,da oddaš kar ti v tem trenutku cveti.Prijeten večer se je nadaljeval s pogostitvijo in in klepeti v prijetni družbi enako zasvojenih _________________LP
E.
Velika zmagovalka CANDLELIGHT očarala je vse prisotne-kaj ne bi.
Drugi je bila moja burbonka LINCOLN vendar je slika slaba žal.
To prve tri z leve proti desni.Tudi tretja CHATEAU DE PARME je lepotica vendar se je tukaj že malo pokvarila.
Upam,da mi TanjaTT ne zameri,ker sem jo naložila vendar to mora biti ovekovečeno.Nagrade je podeljevala predsednica goriškega društva ga. Kogej in g.Prošt.
No tukaj še moja malenkost.
Ocenjevali pa so velikost cveta,kako zdrava je vrtnica,vonj in dodatno,če si jo poimenoval.
Kljub bojazni,da bo prispelo zelo malo vrtnic mislim,da jih je bilo kar lepo število za prvič.Mislim,da jih je bilo med 40 do 50 in kar nekaj lepotic.Je pa tudi res,da oddaš kar ti v tem trenutku cveti.Prijeten večer se je nadaljeval s pogostitvijo in in klepeti v prijetni družbi enako zasvojenih _________________LP
E.
Punci, najprej iskrene čestitke, skupaj sta 100% zmagali in glede na to, da je bilo tako število vrtnic, ta zmaga ni ravno "kar tako". Bravo!
Sta kaj pokukali k ostalim vrtnicam? Kaj so ljudje prinesli?
In, kar me najbolj zanima, je bila večina ostalih vrtnic poimenovanih?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sta kaj pokukali k ostalim vrtnicam? Kaj so ljudje prinesli?
In, kar me najbolj zanima, je bila večina ostalih vrtnic poimenovanih?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja najprej hvala za čestitke.Ja prinesli so zelo različne in če se dobro spomin je bilo največ PIERRE DE RONSARD drugače pa zelo različne in večine nama poznane.Je pa bilo več kot polovica lepo z listki in imeni,kar me je prav razveselilo.Lepo,da vedno več ljudi ve kaj posadi _________________LP
E.
E.