Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lončki iz papirbetona
Ti lonci in korito od Melone me "žrejo tristo na uro". Ne vem kako se lotit, ne upam si lotit tega dela, čeprav razmišljam že od srede zime naprej.
Da preidem k bistvu.
Melonin lonec in korito (na sliki sta oba skupaj) sta prečudovita. Videla v ŽIVO.
Ko bom velika bom tudi jaz .......
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Da preidem k bistvu.
Melonin lonec in korito (na sliki sta oba skupaj) sta prečudovita. Videla v ŽIVO.
Ko bom velika bom tudi jaz .......
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
No, jaz sem se tozadevno poigraval pred leti in sem uporabil kar navadni cement in šoto namesto žaganja ali papirja.
Nabetoniral sem manjše posodice za netreske in podobne reči in jih puščam na prostem tudi pozimi. Do sedaj ni videti niti malih posledic zmrzovanja. S časom, ko jih obrastejo lišaji in mah so videti mnogo lepše kot tedaj, ko so bili novi. Za boljši "look" sem jih obdelal z "drat piršno".
Bi rekel, da jim naravna patina pristaja.
Nabetoniral sem manjše posodice za netreske in podobne reči in jih puščam na prostem tudi pozimi. Do sedaj ni videti niti malih posledic zmrzovanja. S časom, ko jih obrastejo lišaji in mah so videti mnogo lepše kot tedaj, ko so bili novi. Za boljši "look" sem jih obdelal z "drat piršno".
Bi rekel, da jim naravna patina pristaja.
Juglans, ti si delal hipertufo?
tole sicer ni papirbeton, je hipertufa, a mi je simpatično rimanje:
http://m.youtube.com/watch?v=1TjzpX3cCG8_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
tole sicer ni papirbeton, je hipertufa, a mi je simpatično rimanje:
http://m.youtube.com/watch?v=1TjzpX3cCG8_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë