Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sambucus nigra - črni bezeg
Na jesenskem srečanju sem od Marinke dobil beli bezeg. Posadil sem ga gor v višavje. No zdaj se mu je pa "strgalo" in je pričel odganjat Te dni je gori že medlo....
Kako ga umirim, oziroma obvarujem pred prihajajočo pozebo? Mu potržem brste?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Kako ga umirim, oziroma obvarujem pred prihajajočo pozebo? Mu potržem brste?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Muha, saj veš, da sem zasvojena mešetarka. Meni so pa z jesenskega srečanja prinešeni (Slavc jih je prinesel, menda sorta Haschberg) pognali v vodi na hlednem sporobne korenine, ta vikend gredo v zemljo, vsaj v lonec, če ne na vrt. Če bodo zrasli in te sorte nimaš, lahko menjava. Vzamem pa tudi brez menjave.
Oj muha, a veš, da sem te dni pomišljal na moj preostanek potaknjencev kako jih moram urediti, poleg pa še na tebe (tvoje potaknjence). Jaz sem jih imel v perlitu in tudi moji so videti OK. Bo kar čas za akcijo.
Bova postala konkurenta in jeseni, na menjavah bo trenutek resnice. Mojim bom privezal kakšno mašnjo. Morda uspem s takšnim marketinškim prijemom, ker sicer proti "starim mačkom" nimam šans.
Bova postala konkurenta in jeseni, na menjavah bo trenutek resnice. Mojim bom privezal kakšno mašnjo. Morda uspem s takšnim marketinškim prijemom, ker sicer proti "starim mačkom" nimam šans.