Stran 2 od 2
Objavljeno: Po Jan 19, 2015 11:26 pm
Napisal/-a juglans
Špela je napisal/a: |
Pri nas se to pšenično travo vedno meša s sadjem, ki ima močen okus, ker je...ja, nagravžna, ni druge besede
Barva pa nima veze, ker jo lahko vedno "popraviš" na čokoladno z rožičevo moko ali kakavom |
S časom pa še oči dobijo "debelo kožo" in je vse njami.
Objavljeno: So Jan 31, 2015 8:22 pm
Napisal/-a Plamenka
Danes sem prvič poskusila pšenično travo, zmiksano z jabolkom in limono. Okus mi je bil všeč. Osvežilen.
Objavljeno: So Jan 31, 2015 11:53 pm
Napisal/-a Garden-ja
Ce zelimo razstrupljevalni in cistilni ucinek, ne smemo psenicne trave nikoli mesati z nicemer razen z vodo in to popiti na tesce. Pa ne veliko, za zlico soka z deci vode._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Objavljeno: Ne Feb 01, 2015 12:07 am
Napisal/-a bobolino
V takile obliki sem sprobala to travo in mislila, da bom umrla. Edini način, da sem spravila dol, je bil, da sem si zatisnila nos, potem pa se tako nič več ne okusi._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Objavljeno: Če Maj 31, 2018 11:16 pm
Napisal/-a lpmami
Hčerka soči pšenično travo za sina s presajeno ledvico. Prosila me je, če lahko "kje na tistem tvojem gartlcu" dobim zdravo pšenično zrnje, se pravi, tudi ekološko pridelano. Verjetno je tudi njej predrago tisto v trgovini, ker ga porabi kar precej.
Ima kdo za prodati?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Pe Jun 01, 2018 2:58 pm
Napisal/-a aladin
Objavljeno: Pe Jun 01, 2018 3:10 pm
Napisal/-a lpmami
Hvala, Aladin.Pa še blizu ji je, a se ni spomnila_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje