brbr je napisal/a: |
Jaz pa slabe in pri njih ne bom več kupovala....... |
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bakker
Naročila sem vsega skupaj 3x. Od prve dobave 5 trajnic je zdržal le laški kačnik, pa še ta se je 3 leta matral, da je pošteno zaživel. Tulipani so bili prvo leto lepi, naslednje se je komaj še kje kak pokazal, tretje leto nobenega več. Kaj sem nazadnje kupila, se niti ne spomnim, živo očitno ni več, vem pa, da je nekaj bilo, ker se mi še vedno valja pod nogami "darilo", s katerim ne vem kaj početi. Raje bi dali kakšno dodatno čebulico ali kaj drugega rastlinskega, kot pa neke kičaste samokolnice, pletene košarice, kvazi posodice za česen ...., ki delajo samo napoto . Potem, ko sem preverila še cene in ugotovila, da so dražji kot naše vrtnarije in veletrgovine, mečem vse prospekte direkt v koš za papir.
Tudi jas imam zelo slabe iskošnje z njimi. V reklami je vse lepo lepo pol ku pa dobiš pa ni več za nikamor. Pa tudi cene so nekam astronomsko visoke. Boljše kupiti pri lokalnem cvetličarju kot pa pri njih. pa da ne govorim o tem da nikoli neveš koliko časa je izdelek potoval do tebe._________________LP seba993
Kolikor sem že prebral na netu ali pri sorodnikih, so za čebulice čisto v redu, ampak kar se tiče pa ostalih rastlin, je ponavadi porazno. Mi smo naročali mislim da samo čebulice, ki so dobro delale, vendar pa ne vem, če sploh še kakšna raste (tulipani itak vsi po dveh letih izginejo, ne glede na to, kje jih kupiš, razen botaničnih vrst, lilije požrl voluhar, gladiole uničila rja...).
Ne naročam več zaradi previsokih cen (in plus poštnina). Dve tri leta za njimi se že v običajnih trgovinah dobi večino njihovih rastlin, pa ceneje je. In tisti, ki naročamo samo zato, da kaj novega dobimo, isto dosežemo spomladi/jeseni v Lidlu ali Hoferju ali Merkurju ali kje drugje (čeprav, teli se zadnja leta tudi močno ponavljajo )
Ne naročam več zaradi previsokih cen (in plus poštnina). Dve tri leta za njimi se že v običajnih trgovinah dobi večino njihovih rastlin, pa ceneje je. In tisti, ki naročamo samo zato, da kaj novega dobimo, isto dosežemo spomladi/jeseni v Lidlu ali Hoferju ali Merkurju ali kje drugje (čeprav, teli se zadnja leta tudi močno ponavljajo )