Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Trachelospermum jasminoides - zvezdasti jasmin

Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Moj jasmin je zdaj popolnoma brez listov, ampak cveti in omamno diši. Vsak dan ga postavim ven, saj je ponoči premrzlo in ga moram pospraviti v garažo. Upam, da bo preživel Sad
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Špela četudi je popolnoma brez listov , bo že odgnal po cvetenju dolge trake in liste. Pa daj mu malo gnojila "vrtnarček" raztopljenega v vodi in potem zalij!
Kar se mraza tiče ne vem , ker eni pravijo, da je, drugi, da ni prezimna... Pri meni pa čeprav sem z primorskega konca-Goriška so tudi zime nekje do -12 , pa vseeno zdrži .

Cveti nekje od konca maja pa do julija, letos kot kaže bo že prej , včasih pa tudi pocvita sem pa tja kakšen šop cvetov.
Jaz jih imam 2 posajena na SZ in JZ ,oba sta čudovita dišeča plezalca;)...
Še ena slika izpred par let , zda je kar malo več zaraščen ...

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Super lep!
Meni se je mogoče 1 vejica prijela (v lončku). To zimo jo bom imela še v lončku in upam, da preživi. Very Happy
Odgovori