Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus syriacus - sirski oslez
Babaco, tudi jaz bi se priporočil za kakšen poganjek. Pa seveda, prednost naj imajo predhodniki in zdrava mera. Torej, če bo izvedljivo se lepo zahvalim v naprej.
Me pa zanima ali so vsi hibiskusi tako privlačni za čebele. Enojni/polnjeni cvetovi, različne barve. To vprašanje je namenjeno vsem, ki imajo te rastline in jim posvečajo tudi tovrstno pozornost.
Me pa zanima ali so vsi hibiskusi tako privlačni za čebele. Enojni/polnjeni cvetovi, različne barve. To vprašanje je namenjeno vsem, ki imajo te rastline in jim posvečajo tudi tovrstno pozornost.
juglans je napisal/a: |
Me pa zanima ali so vsi hibiskusi tako privlačni za čebele. Enojni/polnjeni cvetovi, različne barve. To vprašanje je namenjeno vsem, ki imajo te rastline in jim posvečajo tudi tovrstno pozornost. |
Pri "sircih" (imam tri z enojnimi cvetovi) nisem bila nikoli pozorna na obisk čebel. Čeprav nekaj jih mora opraševati, ker so oplojeni čisto vsi cvetovi. Na trajnicah "newbiscusih" sem pa doslej opazila le ose, ki pridno obiskujejo in raziskujejo cvetove . Na "kitajcu" obiskov nisem zaznala - in tudi ne oploditve plodov.