Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Psilium - Indijski trpotec
-
lpmami je napisal/a: |
Elenchycherry, si že kaj sejala indijski trpotec? Je kaj bolje kalil kot Juglansu? |
Nisem ga še sejala bom v teh dneh ga nasejala, potem pa bomo videli kako pa kaj bo z njim. Seveda bom o tem poročala, če sploh bo kaj- glede na to, da nimam izkušenj z njim, seme vprašanje kaljivosti in da čez naravo žal ne moremo (katera pa kaj hitro zagode in povroči preglavice).
-
Kot obljubljeno prilagam moje tretnutne podatke: Sejala sem ga 13.4 in ga posejala na dva konca. En konec je v vrtni (peščeni) zemlji, drug konec pa v lonček v katerem je zemlja plantella ideal. V vrtu mi je trenutno prišel samo en ven (lahko, da je katero seme močan dež potisnil še globje in da morda potrebuje dalj časa da pride ven). V lončku imam pa jih nekaj več cca. 5 rastlin - lonček sem imela pokrit s folijo. Lahko pa potrdim, da res bolj slabo kali. Trenutno so veliki 3cm, kako bo pa naprej pa bomo videli.