Če bo koga mogoče zanimalo bo festival Čili in čokolada 23 - 24 april na Pogačarjavem trgu v Ljubljani. Prostor kjer se drugače odvija Odprta kuhinja v petkih. Drugače ta festival že tradicionalno vsak konec marca v Mariboru in zelo dobro obiskan._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Oooo, sem danes debelo pogledala, ko sem zagledala prvega rdečega hudička. Ne vem, kam se mu je mudilo - vsi ostali, kolikor jih je že spočetih, so še globoko zeleni... No, vsekakor lepo presenečenje.
Oooo, sem danes debelo pogledala, ko sem zagledala prvega rdečega hudička. Ne vem, kam se mu je mudilo - vsi ostali, kolikor jih je že spočetih, so še globoko zeleni... No, vsekakor lepo presenečenje.
Ah oprosti ne bo sile. Pozabil kako se slike nalaga zato nič ne objavljam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Eh, Brankec, moji čiliji so "no name, no phone". Raste jih kar nekaj različnih, vsi pa so primerno hudi. Pobrala sem vse, ki so bili dovolj zreli.
Karolinci pa pri meni očitno ni všeč. Tudi letos noče niti cveteti, da o kakšnem plodu sploh ne govorim... Mogoče ji je na terasi prevroče in bi jo morala posaditi na vrt, k ostali bandi..._________________naredimo svet lepši