O sosed lepo.da si se ponovno oglasil.Pri tebi že lepo cvetijo in tvoje slike so vrhunske.Moj fotoaparat je za v smeti,letos sploh ne morem niti ene spodobne slike skupi spravt. Čudovita je tvoja Malmasonka,moja se noče in noče odpret in tudi jaz sem danes dočakala prva dva cvetova souvenir du Dr.Jamain prelepa tako kot tvoja.Ja in tista tretja z vrha je neverjetno fotogenična _________________LP E.
Imaš čudovit izbor kraljic vrta! In s tvojim aparatom izvabiš še več od več!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
hejhej, lepe vrtnice in ni drugega kot da nastanejo lepe fotke (pa ne pri vseh). lepo in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Pričaral si nam vse razen vonja. Še zrak se mi zdi, da je mogoče zaznati. Vrtnice v top formi, tako tiste nežne, kot tudi bolj udarne barve. Samo za uživat..._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.