Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tobak

abudabi

Odgovor Napisal/-a abudabi »

Jaz sem viške že odstranil in zdaj zgleda takole:

Zvil sem si tudi tri cigare. Najtemnejšo sem pokadil danes. Tobak iz leta 2012,13 in 2014. Kdo pravi, da v Sloveniji ni možno vzgojiti dobrega tobaka?

_________________Maks
Cmru

Odgovor Napisal/-a Cmru »

Abudabi; moj je tudi nekaj takega po velikosti!! Sem čist vesela, čeprav ne uživam tobaka u nobeni obliki Very Happy

Najbrž ne bo nič hudega, če viške presadim ali tobak slabo prenaša presajanje?_________________Dies diem docet
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

profesionalno poklon
male rastlinice tobaka so tako fletkane Smile
abudabi

Odgovor Napisal/-a abudabi »

Cmru je napisal/a:

Najbrž ne bo nič hudega, če viške presadim ali tobak slabo prenaša presajanje?

Odstranjene viške sem tudi sam presadil. Presajanje imajo radi..._________________Maks
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kakšne lepe cigare - moj poklon..._________________naredimo svet lepši
Cmru

ja, res so lepe, kot da so prišle iz pod rok kakšne stare Kubanke... Wink
evo... če gre kariera po gobe - alternativa Very Happy_________________Dies diem docet
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

.... kako se bodo pa imenovale - ko imajo slovenski izvor .... ? .... ne morejo biti cigare kubanke .... bodo cigare slovenke ?? Laughing Laughing
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

abudabi nujno me pokliči. Zgubil tvojo cifro._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
kmetič

Odgovor Napisal/-a kmetič »

Ekole prvo presajanje končano. Uf letos bo spet ogromno sadik...
no upajmo na lepšo letino kot lani
Cmru

Ojla!
tega hudička imam povsod dovolj... letos sem prvič sejala ( Burley, Virginia gold, Adonis in Samsun) in sama pri sebi mislila, kako na drobno sejem. No, dva dni nazaj, ko sem pikirala, pa vidim, da pod rastlinicami z 2-3 listki, še milijoooon micenih. Sem pa opazila, da je Virginia malo za ostalimi tremi po razvitosti._________________Dies diem docet
Odgovori