Letos sme šprical z insektocidom, ki nima karence in opozorila za vodni živelj. Se moram spomniti, kaj sem uporabil - uši so po eni uporabi izginile.
Opažam pa tudi, da je na tržišču čedalje več insekticidov na bazi piretrina

tajci je napisal/a: |
Šuštarjev je tudi pri meni za izvoz. Še najbolj so nadležni na malinah. K sreči ne pustijo tistega čudnega okusa, ki ga včasih znajo. Ima kdo kakšno učinkovito metodo, da se jih znebiš? Najbrž ne. |
muha je napisal/a: |
Par dni nazaj smo se v vaškem klepetu dotaknili tudi pomanjkanja kalija pri paradižniku. Naj bi bilo vzrok zelenim ramenom in belim "žilam" v plodu. Nekaj o tem: - znaki na listju - znaki na plodu - pod člankom o kalciju Sovaščanka ima ta problem na kar nekaj rastlinah, čeprav je ob sajenju dodajala pepel. Pri meni ga, zaenkrat vsaj, ni opaziti. Gredice za paradižnik dobijo vsako leto zares obilno porcijo pepela. |
muha je napisal/a: |
Par dni nazaj smo se v vaškem klepetu dotaknili tudi pomanjkanja kalija pri paradižniku. Naj bi bilo vzrok zelenim ramenom in belim "žilam" v plodu. Nekaj o tem: - znaki na listju - znaki na plodu - pod člankom o kalciju Sovaščanka ima ta problem na kar nekaj rastlinah, čeprav je ob sajenju dodajala pepel. Pri meni ga, zaenkrat vsaj, ni opaziti. Gredice za paradižnik dobijo vsako leto zares obilno porcijo pepela. |