Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji
Brbr potem sva imeli enako. Tudi moj sokovnik je bil poln, samo jaz sem malo premešala na koncu in dolila po drnuljah en liter vode.
Zanima me, koliko si dala sladkorja.
Jaz sem ga dala en kilo. To je tako kislo, da boh pomagi.
Hvala še enkrat za drnulje in vse.
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Zanima me, koliko si dala sladkorja.
Jaz sem ga dala en kilo. To je tako kislo, da boh pomagi.
Hvala še enkrat za drnulje in vse.
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Oj,
malo pozno pišem, pa vendar; čudovito je bilo, prav vse! Obljubila sem še recept za ajvar - objavila sem ga kar tukaj: http://forum.gartlc.si/gartlc-about5804.html
Upam, da sem napisala dovolj podrobno, sicer pa z veseljem odgovorim, če se pojavi kakšno vprašanje
malo pozno pišem, pa vendar; čudovito je bilo, prav vse! Obljubila sem še recept za ajvar - objavila sem ga kar tukaj: http://forum.gartlc.si/gartlc-about5804.html
Upam, da sem napisala dovolj podrobno, sicer pa z veseljem odgovorim, če se pojavi kakšno vprašanje