Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Res je, Poezija,v zadnjih dveh letih sem imela piko na ramblerje in ostale visoko rastoče lepotice, tako, da jih je večina iz jesenskega in spomladanskega naročila pri Hansu in večina jih je še majhnih, pa tudi cveteli ne bodo letos,npr Edmond proust in Francis,bo pa pokazala cvet Donau in Perrenial blue
Laughing Ja,Momo in Little rambler sta lep par,čeprav Momo poganja zelo močne veje in se res bojim, da ne bo prehoda med njima Very Happy
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Uf Tanja tvoji ramblerji so pa res veličastni.Pri meni od vseh teh nalivov prava žalost._________________LP
E.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tanja TT, tile ramblerji so res hudooo lepi, prekrasno. Po stebru gor, nato pa levo in desno - zares lepo. Prosim, pošlji še kakšno sliko.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Krasno se ti je vse razraslo. Uživaj!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepo, lepo, lepo. lpvoda PS: kdaj bo pri meni kaj takega? hja bobobo!_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
TANJA TT

Eno majno presenečenje me je čakalo danes, ko sem naredila obhod Shocked Shocked ,to naj bi bil Perrenial blue

pa tudi tale mi ne štima

naj bi bil Emile fortepaule
a je možno, da so se pri Hansu toliko zmotili Rolling Eyes Rolling Eyes
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, po mojem je povsod možno, hudič je le, da ne označijo, s čim so se zmotili, zamenjali Wink . Ampak, ali misliš, da ti ne bi znali pomagati, če bi poslala fotko in vprašala? Včasih po mojem lahko dobiš pojasnilo, ker pač vedo kje je kaj rastlo, kako se je pakiralo ... In najbrž ti tudi pošljejo, kar si v resnici naročila, če ni to to. Jaz bi ziher vprašala, ker ne bi zdržala, da ne vem, kaj mi raste Rolling Eyes .
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Je pa lepa-tvoja Perennial Blue, lahko bi bila Perennial Blush, če je rahlo rozasta v začetku.
Za Emila vprašaj, ampak jaz bi počakala, lahko da cvet še nima prave barve in oblike, rastlina je še mlada in se v bodoče lahko še vse spremeni.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Počakam še kakšen dan pa,da vidimo kakšna bo moja Perrenial b.saj je prispela skupaj s tvojo.Je pa vseeno tudi ta lepa Wink_________________LP
E.
TANJA TT

Doli,verjetno imaš prav,zelo je podobna Perrenila blush,sem pa šla preverjat, če se nisem zmotila v naročilu, a se nisem.Tudi Geisha jo je naročila, pa bomo videli kaj se bo pokazalo pri njej.Glede Emila, pa sem si mislila tudi jaz isto,čeprav... Rolling Eyes Rolling Eyes dvomim.
Odgovori