Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tobak

Odgovori
sončece

Odgovor Napisal/-a sončece »

Letos mi setev tobaka ni uspela. Ima kdo viška sadiko tobaka in je iz okolice Metlike ali pa Črnomlja?_________________Smeh je sončni žarek duše.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

A boš uši z njim preganjala, Melona?🤔
Uporabniški avatar
Melona

Metuljc, vsako leto se mi zaseje in če že zraste, pustim nekaj rastlin. Za nič ga ne uporabljam, mi je pa kot rastlina kar lep. Uši se da preganjati z njim? Poiščem kaj več.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Čakaj, a to pomeni, da samo prehajaš s kupljenih cigaret na domače izdelke Smile
Uporabniški avatar
Melona

Haha, ne, ne, sva pa pred kakimi osmimi, morda celo desetimi leti posušila nekaj listov in jih zdrobila. Po mojem se kozarec še vedno valja kje na podstrehi.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Nekaj let sem ga gojila, v loncu na balkonu in na vrtu. Kot rastlina je krasen, prav impozanten.
Liste sem obrala, "zorila", ... nato so se valjali in drobili naokrog, dokler jih nisem zavrgla. Še danes ne vem, kakšen tobak sem pridelala._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori