Vodič: Nalaganje in vstavljanje slik v prispevek
-
- Kraj: Ljubljana
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Zadnji čas, da si tisti, ki ste (smo) nalagali predvsem preko shrani.si. izberete drug shranjevalnik:
crtj je napisal/a: |
Pozor slike -- tole je prišlo po mailu: Spoštovani uporabniki storitve shrani.si Sporočamo, da z dnem 19. 11. 2021 ukinjamo storitev shrani.si, kar posledično pomeni, da bodo s tem dnem izbrisani vsi podatki, vsebine, fotografije, datoteke, ki so bile naložene ter shranjene na spletni strani Shrani.si - Brezplačna spletna shramba za vaše slike. Po tem datumu bo izbrisana celotna spletna stran Shrani.si - Brezplačna spletna shramba za vaše slike ter vsi podatki/datoteke/fotografije idr., ki ste jih naložili in shranili v okviru omenjene storitve. Pozivamo vas, da si vse podatke/fotografije/datoteke idr. shranite drugam ter tako ohranite svoje podatke, saj po 19.11.2021 žal ne bo mogoče ne dostopati ne pridobiti že shranjenih podatkov. Lepo vas pozdravljamo, TSmedia |
-
- Kraj: Domžale
- muha
- Site Admin
- muha
- Site Admin
Kar hitro gre. Klik v sliko, Save as (shrani kot) in potem v pripravljeno mapo na PC, ki sem jo ustvarila na novo z naslovom Slike iz shrani.si. Najti jih, raztresene po temah, to je malček težje. Ko kliknem na Poglej svoje prispevke, mi pokaže 64 strani po 50 vrstic . Eh, pobrskala bom samo po seznamih rastlin, tiste so mi bolj važne. V Čveku in podobnih tudi če izginejo.
Vseeno se splača, ker so vse že lepo dimenzionirane za forume.
Vseeno se splača, ker so vse že lepo dimenzionirane za forume.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: