Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
Bicikel je napisal/a: |
Mehak šolski čopič v roke in vsak dan malo "spolnih" aktivnosti po cvetovih bi moralo izboljšati rodnost. |
Mislim, da je problem globlji. Opazil sem, da se cvetni prah ne tvori. Zraven pa imam recimo en manjši in manj pekoč šrilanški čili, ki pa ima polno cvetnega plodu in tudi rodi skozi celo leto. Habaneroti so bistveno bolj občutljivi in s tem zahtevni za vzgojo. Jih še nisem dovolj naštudiral, kot tudi ne mešanice zemlje/substrata za v lonce, ki bi zagotavljala zalogo hrane za celo sezono. Bi se moral prijaviti na tečak k @mfrancu.
Hvala za čestitke Plamenka!
http://www.rtvslo.si/tureavanture/kulinarika/kako-pekoc-je-najbolj-pekoci-cili-dovolj-za-v-bolnisnico/451532
Tole mi je bilo poslano že pred dnevi, zanimivo branje. Iz več razlogov ._________________mfranc
Tole mi je bilo poslano že pred dnevi, zanimivo branje. Iz več razlogov ._________________mfranc
MFranc, svoje Caroline boš moral opremiti z napisom napisom: 'Uživanje na lastno odgovornost!' ali pa s seznamom možnih stranskih učinkov.
Sama sem se dolgo spraševala, kako lahko tekmovalci tako pekočino prenesejo brez posledic. Vsi očitno ne.
Tule je pa še nekaj hujšega - Zmajeva sapa:
http://www.rtvslo.si/tureavanture/kulinarika/valizan-vzgojil-tako-pekoc-cili-da-bi-jedca-ubil/422912
Lahko pa da imajo še kaj hujšega, saj tako visokim skovilom ne sledim.
No, jaz Caroline niti za okras nočem imeti doma. Mimogrede se jo lahko dotakneš ali pa bi jo kak obiskovalec otrok utrgal. Zame so habaneri maksimum.
Sama sem se dolgo spraševala, kako lahko tekmovalci tako pekočino prenesejo brez posledic. Vsi očitno ne.
Tule je pa še nekaj hujšega - Zmajeva sapa:
http://www.rtvslo.si/tureavanture/kulinarika/valizan-vzgojil-tako-pekoc-cili-da-bi-jedca-ubil/422912
Lahko pa da imajo še kaj hujšega, saj tako visokim skovilom ne sledim.
No, jaz Caroline niti za okras nočem imeti doma. Mimogrede se jo lahko dotakneš ali pa bi jo kak obiskovalec otrok utrgal. Zame so habaneri maksimum.