Volna v vrtnarjenju
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Kraj: Ljubljana
Eeeeh, jo še nič ne obtožujem, mi pa volna/filc kot zastirka mogoče pomaga pri napadu strun pokalic na solatne sadike. Ali kak drugi škodljivec, bolezen ....
Dva dni stara slika http://shrani.si/f/3Y/rO/44zOWhc6/0531.jpg manjkajo tri sadike, danes je še ena zjutraj postala malo uvela, sedaj pa popolnoma odmrla. Sicer sem zopet dobil v semenarni zelo slabe sadike, 18 kom. Navzgor po gredi pa je devet sadik, novejših in močnejših, brez izgub
.
Res pa je tudi, da zaradi zastirke ne morem razkopavati po gredi, da bi našel kakšno struno na mestu zločina.
S strunami nimam veliko težav, izjemoma mi uničijo kakšno solato._________________mfranc
![da premislim](images/smiles/eusa_think.gif)
Dva dni stara slika http://shrani.si/f/3Y/rO/44zOWhc6/0531.jpg manjkajo tri sadike, danes je še ena zjutraj postala malo uvela, sedaj pa popolnoma odmrla. Sicer sem zopet dobil v semenarni zelo slabe sadike, 18 kom. Navzgor po gredi pa je devet sadik, novejših in močnejših, brez izgub
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Res pa je tudi, da zaradi zastirke ne morem razkopavati po gredi, da bi našel kakšno struno na mestu zločina.
S strunami nimam veliko težav, izjemoma mi uničijo kakšno solato._________________mfranc
-
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Aladin, a tvoj je tudi neizmerno zloben?
Jaz mu vračam zlobo tako, da mu v rove tlačim surovo ovčjo volno
. Miša Pušenjak mi je pa rekla, da RES pomaga, če mu v rove nalivaš brozgo iz bezgovega listja, menda mu zelo smrdi. Še nisem utegnila probati
. Če boš ti, sporoči, prosim, rezultate!_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif)
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Haha, Aladin, jaz sem imela lani tudi vso gredo polno ozelenjenih bezgovih vejic in slalomiste iz istih družin med njimi
. Solate pa vsak dan manj ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Ljubljana
mfranc je napisal/a: |
S strunami nimam veliko težav, izjemoma mi uničijo kakšno solato. |
http://shrani.si/f/9/6h/2wuPfXi/0541.jpg
Filc sumim tudi zato, ker na bližnji gredi ravno pobiramo solato, ki je zrastla brez vpliva strun. Od 18ih sadik je odmrla samo ena, pa še tista je bila v štartu tako švohotna, s preslabimi koreninami, da ni prenesla toplotnega udara v času , ko sem jo nasadil._________________mfranc